Cari Jasa Pindahan Bandung? GoBox aja donk!

Cari Jasa Pindahan Bandung? GoBox aja donk! – Bicara soal pindahan dan jasa pindahan Bandung… saya jadi ingat apa yang tertulis di dinding Alun-alun Bandung

Dan Bandung, bagiku, bukan cuma masalah geografis, lebih jauh dari itu melibatkan perasaan ~ Pidie Baiq

Tidak hanya bagi Surayah, tapi bagi saya juga. Berat rasanya ketika harus meninggalkan Bandung di tahun 2010 yang lalu. Lebih dari seminggu saya terus menangis sesenggukan. Selain memang tak ingin berpisah dengan Bandung, saya juga menangis karena harus beres-beres barang pindahan yang diangkut dengan susah payah dari Bandung ke Subang. Bayangkan saja, barang yang dibawa pindah ini memang seisi rumah, mulai dari kasur, lemari, kursi, televisi, sampai sepeda dan akuarium. Bawanya gimana? Pakai engkel boks boookkk! Itu pun baru dapat setelah keliling sana kemari dengan harga jasa pindahan Bandung yang membuat nangis darah. Sekali angkut sampai habis nyaris 2 juta! Huhuhu…

Tinggal di Bandung itu sebenarnya susah-susah gampang. Gampangnya mau apapun juga ada di Bandung mah. Tapi susahnya, Bandung tidak seperti Jakarta yang serba ada dan serba modern. Terkadang untuk beberapa hal banyak yang Bandung tidak punya. Salah satunya ya seperti yang saya alami ketika mencari jasa pindahan Bandung di google. Nyatanya adalah tidak sebegitu mudahnya pindahan rumah di Bandung apalagi kalau menyangkut jasa pindahan yang terpercaya. Zaman seperti sekarang ini kita memang harus lebih waspada, kan? Serius deh.. waktu pindahan di 2010 dulu itu, truknya sampai saya ikuti dari belakang haha… Ya atuh da gimana kalau barang-barangnya dibawa kabur? Wajar kalau saya ketakutan, soalnya memang belum banyak jasa pindahan di Bandung yang terpercaya dan bisa menjadi unggulan.

Untungnya sih ketika kakak saya juga akan pindahan ke rumah barunya, saya mendapat rekomendasi dari seorang teman untuk pakai layanan GO-BOX. Penasaran, saya cari tahu lebih banyak tentang GO-BOX, layanannya serta review-review-nya.

Di hp saya memang sudah terpasang aplikasi GO-JEK dan sudah beberapa kali juga pakai jasa antar barang maupun orang alias ojek onlinenya hihi. Nah, di aplikasi ini ada ikon GO-BOX yang belum pernah saya pakai.

Jasa Pindahan Bandung GoBOX

Ternyata menu-menu di dalamnya sangat praktis dan mudah dimengerti. Di halaman awal saya dapat memilih jenis mobil yang sesuai dengan kebutuhan. Terdapat 4 pilihan mobil yaitu mobil pick-up, mobil boks, mobil truk engkel dan truk engkel boks.

Jasa Pindahan Bandung GoBOX

Karena barang yang akan dibawa cukup banyak, jadi saya pilih jenis mobil truk engkel boks saja. Selanjutnya saya hanya perlu mengisi lokasi penjemputan barang beserta detail kontak, destinasi tujuan, jenis barang yang diantar, pilih tambahan layanan seperti asisten tambahan untuk memasukkan barang ke dalam rumah, jumlah asuransi yang diinginkan, dan bahkan saya bisa memilih waktu pengantaran apakah diantar saat saya memesan atau hari lainnya.

Masuk ke halaman berikutnya yaitu halaman pembayaran, saya jadi ingat promo dari GO-JEK di instagram dan blog bahwa GO-BOX sedang bagi-bagi voucher code yang bisa digunakan sebagai potongan harga. Penasaran saya masukan kode voucher tersebut di halaman pembayaran. Wow…. Diskonnya lumayan, lho! Lokasi pengambilan barang kakak saya dari Antapani dan diantar ke Cilengkrang ini estimasi tarif aslinya Rp.451.500,- (termasuk asisten dan asuransi). Tapi karena saya input diskon voucher GO-BOX saya dapat potongan harga 25% hingga totalnya menjadi hanya sekitar Rp.341.125,-. Tidak menyangka ternyata pakai GO-BOX, jasa pindahan Bandung ini tidak menghabiskan banyak biaya.

Jasa Pindahan Bandung GoBOX

Penasaran, saya coba juga estimasi tarif pindahan dari Antapani ke Subang… habis berapa ya? Deg-degan… bisa sampai nyaris 2 juta seperti 7 tahun yang lalu gak ya?

Jasa Pindahan Bandung GoBOX

Ternyata… cuma habis seperempatnya! Huaaaa… tiga perempat jutanya itu padahal bisa dipakai jajan bakso selama 7 tahun huhuhu. Tapi ya sudahlah, itu mah sudah nasib saya yang pindahan sebelum jaman GO-BOX.

Nah, waktunya kakak pindahan akhirnya tiba juga. Sama seperti kebiasaan driver GO-JEK yang berdedikasi sekali,  driver GO-BOX juga menelepon saya terlebih dahulu untuk tanya perkiraan lokasi dan mencari jalur tercepat untuk sampai. Dari pembicaraan di telepon, sang driver terdengar sangat ramah dan sesampainya di lokasi ternyata beliau memang ramah, langsung menanyakan barang-barang yang hendak diangkut. Sambil memasukkan barang, saya pun mengobrol sedikit dengan driver itu. Si bapak cerita, kalau asuransi yang diberikan GO-BOX itu memang benar-benar nyata. Padahal biasanya syarat dan ketentuan asuransi untuk layanan jasa seperti ini cukup dibuat sulit. Teman-teman saya sering sekali merasa terjebak dalam sistem asuransi jasa pindahan dulu. Tapi di GO-BOX barang-barang pelanggan yang hilang atau rusak benar-benar diganti. Padahal kalau dilihat dari estimasi tarif, asuransinya murah lho. Untuk harga barang sampai 25 juta saja, kita hanya perlu membayar asuransi sebesar Rp.10.000,-.  Syaratnya hanyalah kita harus menulis lengkap nama-nama barang yang diangkut. Jadi ketika ada barang yang rusak dalam perjalanan, GO-BOX dapat mengganti sesuai dengan harga di pasaran dengan nama produk dan jenis produk yang sama tentunya.

Melepas sang driver pergi, kakak saya sebenarnya agak was-was, khawatir ada yang rusak atau hilang, atau bahkan tidak sampai di tempat tujuan. Maklum, baru kali ini kakak memakai jasa pindahan di Bandung GO-BOX dan tidak seperti waktu pindah ke Subang, kali ini kakak maupun saya tidak dapat membuntuti mobil GO-BOX. Untungnya, dengan adanya sistem yang canggih kakak dapat mengawasi perginya mobil di GPS yang terdapat di aplikasi GO-JEK. Sehingga kekhawatiran kakak pun berkurang.

Kurang dari satu jam, barang-barang kakak sudah sampai di rumahnya tanpa kekurangan apa pun. Leganyaaaaa… keren nih layanan GO-BOX. Layak deh direkomendasikan buat teman yang belum tahu.

Kalau ada teman-teman yang mau pindahan dan gak mau repot, bisa banget pakai GO-BOX dan pakai voucher code BOXRINRIN di kolom pembayaran buat dapat potongan harga sebesar 25%.

Jasa Pindahan Bandung GoBOX

Voucher ini dapat digunakan sampai 31 Maret 2017. Gak cuma untuk keperluan pindah rumah saja sih, GO-BOX juga bisa dipakai untuk keperluan bisnis seperti untuk logistik event atau bahkan untuk keperluan distribusi bisnis. Pakai GO-BOX memang lebih praktis, aman dan murah! Kalau nanti saya membutuhkan hal serupa untuk pindah rumah, gak perlu bingung lagi karena saya memiliki jasa pindahan Bandung yang bisa diandalkan yaitu GO-BOX! Tinggal mikirin ini saja sih… enaknya beli rumah di mana ya?

oRiN

oRiN, emak 3 anak, bloggergoler.

129 Comments

    • Добрый день будущие родители лервокÐÂÂп°Ã‘Ð½Ð¸ÐºÐ¾Ð². Из личного опыта – не советую Вам отдавать Ваших детей в эту школу. Школа отвратительная. Педагоги бегут из этой школы. А до Ваших детей директору дел нет – у нее школа – бизнес. Как она говорит – жалуйтесь куда хотите, не поможет. Пожалеете если ребенка отдадите в эту школу. Все мои знакомые детей от туда переводят.

    • Can the Custodial Parent use a 8332 form for Revocation of nonCustodial parent to claim child after a divorce decree is final? If so, does this process need a modification done on Parenting Plan through Family court or is the 8332 form make it legal and overide the divorce decree?Heidi

    • The yellow stool is perfect for my son’s bedroom as it reminds me of the radiant sun which is just like my boy – warming, glowing and always feeling upbeat when he’s around. The table box is also great for when my ray of “son”light needs to packup before bedtime.

    • Andrea, Thanks for your blog here. Yes, I agree with you — and also Jessica…. re the connection between numbness / frozen-ness / trauma / depression and the block around realising the reality of some (or all) of the above. I really enjoyed your post. I’m so grateful for the work John Pierrakos and Barbara Brennan did together around these themes.

    • before they now have people who studied abroad and learned all the tactics of campaigning. To prove this, the man in Toulouse wanted to avenge the murder of Palestinian children by Israel. The world is going mad!sultana latifa

    • I’ve been thinking and thinking how I might handle pictures from my 40th high school reunion. This might just fit the bill! I have old school pictures, and then pictures from the reunion – I think this would be a great idea!

    • Thank you for the thoughtful review. The main advantage of seems to be for embedding rich media such as audio and video in modern browsers. Although, the structure elements seem to be useful. CSS3 seems to be headed in the right direction, leaving many possibilities for implementation and creativity,

    • juni 5, 2012  10:02 pm I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i’m happy to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this web site and give it a glance on a constant basis.

    • Once I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the identical comment. Is there any manner you possibly can take away me from that service? Thanks!

    • On lit ce me semble dans Polyeucte, autre chef d’oeuvre délaissé, demandez-vous pourquoi:  » Il est arménien et vous etes romaine ».Faut-il pour autant y voir un choc de civilisations? OOu alors, Corneille verrait les choses du point de vue de Rome. Cequi correspondrait assez bien à Nicomède:  » Mais le reste du monde est d’une autre nature. »nécessairement inférieure, donc, puisque dominée par l’ Urbs.. M.Court

    • VidÄ›l jsem nÄ›kde sklenÄ›ný chladič s deflegmátorem a chladič č. 1 tam nikdy nebyl jaký máte názor na tyto sklenÄ›né chladiče. A druhý dotaz PÅ™emýšlel jsem o deflegmátoru asi v takových rozmÄ›rech jako jste psal výška 1m, průmÄ›r 80 mm materiál nerez je to asi pro 100 litrový kotel pokud tam nedám chladič č. 1 bude mít deflegmátor nÄ›jaký smysl? Deflegmátor nechám neizolovaný Aby se ochlazoval i okolní teplotou když nebude mím chladič č. 1.DÄ›kuji za odpověď

    • at 07:52  hulákal:Zlatej můj job, do práce jsem si chodil na 10tou, v 6 jsem odcházel a to jeÅ¡tÄ› v tom lepším případÄ›, kdy jsem nedÄ›lal z domova Co jsem si vždy přál bylo pÅ™enést mojí Britskou firmu do ÄŒR

    • Alloh Akbar. Produk HPA Ind satu demi satu sudah mulai nampak, habbasauda kapsul apa sudah ada di cabang2 HPA Ind. Kopi radix nya kapan katanyan awal bulan dan juga Madu Sunnah nya biar HPA memang identik dengan Thibbun Nabawi. Syukron

    • no way! Vou come­car pelo fim, a casar era pre­cisa­mente para o Japao que que­ria ir de lua de mel :ODepois claro, adorei as fotos, adorei a cumpli­ci­dade deles jun­tos, adorei os baloes, real­mente as fotos con­tam uma his­to­ria muito bonita mesmo. Parabens!!! As fotos estao lin­das e tenho a certeza que eles adoraram 🙂

    • One disagreement I have with General Sanchez is that he’s been out of Iraq since 2004, and his comments didn’t seem to acknowledge the vast changes that have taken pace since Petraeus assumed command. Also, McCain was stinging in his rebuke of Sanchez, since the general had had plenty of opportunities to voice his concerns before the Senate Armed Services Committee, but always then supported the Administration strategy.

    • mi pregunta es para los q ya estan en prosefi, como les ha ido la empresa les ha cumplido?? y si alguien no paga que pasa?? …me gusto escuchar aqui los pro y los contra, ahora cada quien puede tomar su desicion de apoyarlos o no meterse con ellos para nada, yo lo estoy pensando , pero si me decido volvere aqui para platicarles gracias a todos !!!!

    • Estimados, lo que ustedes ofrecen es realmente efectivo… cuanto es el peso que se puede llegar a perder y cuanto es lo que se baja. He realizado un monton de tratamiento y no bajo de peso, si yo realizo el tratamiento con ustedes bajare de peso para no subir mas. Favor sus comentarios. SaluDs.

    • Awesome blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely confused .. Any ideas? Cheers!

    • Hi,Just a weekback i comeacross 2nd situation “The stranded tourist family”.I was about to get into my car and i heard a horn.when i turned I saw a man who wanted me to listen to him.he was with his wife and kids and he said i am running short of petrol in my car,i need money for petrol. since i didnot know what to do at that time i told him to follow me to the petrol station so i can pay for the petrol. but he insisted me to pay him cash.i didnot agree and requested him again to follow me.than he followed my car for few meters and suddenly he got disappeared… ….

    • Loved to see the comparison of the aircraft with the geese flying over. Oh, your dog, I love it. So comfortable and so trusting the people around him. Bibi is not having a good weekend. Poor little girl. Lucky DD and hope JJ can soon do the normal stuff again 😉

    • lost (93)-I don’t know if I’d be a good teacher or not. All I know is, I wouldn’t last 15 minutes on Day 1 in any school out there.You can’t pay a good teacher enough. I just wish we had the sense- and the mechanisms- to get rid of the bad ones.

    • , the entire grant and PILOT programs need to be evaluated and changed. Far too often our community is burned by individuals, companies and organizations that take advantage of these programs with little to no return. Something absolutely has to change. And as Peking said, I’m not sure the mayor has learned anything. While I’m sure Collegetown will ultimately be successful, the mayor had no problem handing over a PILOT agreement. There needs to be better scrutiny at every level. Luckily Rachel and a few other journalists are asking questions, but there needs to be more.

    • Encore d’autre idée:Le plantage artistique ou l’art de bien se ramasser sur la glace! ça va rejoindre plein de personne ça xDOu sinon le plantage politique artistique mettant en scène des personnalité politique qui se plante lors d’élections ou en faisant une bourde…le sk’il y a quelqu’un?

    • OMG! Totally Team Derek! I mean, Lucas is hot and everything, but I think he cares a little more about his pack. And then there’s the problem with his grandma. But Derek totally loves Kylie, and he isn’t afraid to tell her that. Plus, his supercharged emotions definitely show that he loves her. C.C., you should totally have them be together. It just seems fitting, because Derek hasn’t done anything to hurt Kylie, and she keeps thinking about him while she’s “dating” Lucas.

    • Foi a Democracia Grega que pediu milhares de milhões emprestado que distribuiu pelas pessoas.Se por cá o Estado Novo tivesse comprado os Portugueses com dinheiro emprestado, digamos em vez de 15% de Dívida Publica tivesse 70% de Dívida – e nem estou a incluir desvalorizações – provavelmente nunca teria acontecido o 25 de Abril.lucklucky

    • I’ve always wondered, does anyone still have the female milk dispensers from the Vellocet Lounge…seems a tragic waste of the bizarre if they got tossed in the trash. Or the penis from the cat lady’s house? A *wonderful* movie – I first saw it on who knows what mind twister at some theatre in Virginia Beach, Virginia, in early 1972. I would appreciate your input on the matter!

    • HOLA YO TBIEN LLEGUE DE CASUALIDAD !!!TBIEN SOY CRISTINA DE BUENOS AIRES PERO VIVO EN ESPAÑA!!!ME GUSTATRIA CONTAR CON LOS MOLDES SON PRECIOSOSTENGO UNA TIENDA DE CUPCAKES Y ME GUSTARIA ALGO NUEVO.ADEMAS QUISIERA SABER SI CONSIGUES LOS PERFORADORES DE PAEL DE MARTA STEWART LOS DE TODO EL BORDE DE LA HOJAPORQ POR AQUI NO LOS HE VISTOME ENCANTA TU ESPACIO!!!!

    • Jag lägger mig inte i alla dessa inlägg utom en liten kommentar. Finska historiker som beskrev vargens pÃ¥verkan pÃ¥ landsbygden i Finland under 1800-talet berättar att befolkningen likställde den med naturkatastrofer. DVS de var Guds straff till syndiga människor.Men jag hÃ¥ller med Gunnar om att det finns tvÃ¥ allmängiltiga regler för stora rovdjur.1. De ska finnas nÃ¥gon annanstans. NIMBY.2. NÃ¥gon annan ska betala för mitt nöje att veta att de finns nÃ¥gonstans i Sverige.

    • atul Badru Tun Said KeruakAnuar TahirAminah AbdullahMohammad MustafaSD Mohamad Johari YasinMustafa Khalid HanafiAbdul Manap ShahardinTuan Hj. Sulaiman AbdullahZamil IbrahimZaid IbrahimN GobalakrishnanDatuk Dr Jeffry KitinganUst Syeikh Pajuddin TajawiDominique Ng

    • Wilkins NRLDU isn a Calif. Model. BR4 DU is the Model in Most States by Wilkins. Honeywell Braukman makes a unit that is good called Dial ease DU is for Double Union. A cartridge type is much better than a Diaphragm type as in the #600 or #70 by Wilkins. Conbraco uses a honeywell Cart in theres that is also a high capacity low fall off unit. I do not recommend using a low performance Regulator that max. Pressure is 300 psi. I will spare you all the reasons for this chat.

    • And in addition:- What is ‘true’? Or, what is ‘truth’?- Is what is ‘true’ (or ‘truth’) tied to ‘context’? If so, why so? If not, why not? (cf. Marshall McLuhan’s ‘figure’ and ‘ground’)- What is the nature of ‘democracy’ in relation to Marshall McLuhan’s ‘medium theory’?- Taking all the above questions (including that in the former comment): What is the nature of ‘public opinion’? Does ‘public opinion’ exist as a political weapon? If so, why so? If not, why not?

    • I admire the valuable information and facts you offer in your articles. I will bookmark your blog and have my children examine up right here often. I am very positive they will learn a lot of new stuff here than anybody else!

    • | July 3rd, 2009 331650 79670Up to now, you need to term of hire an absolute truck or van and will also be removal equipments to valuable items plus take a look at the new destination. From the long run, which end up with are few issues except anxiety moreover stress and anxiety. removals stockport 356452

    • Η πραγματική εφαρμογή της Δημοκρατίας απαιτεί οι αποφάσεις να μην λαμβάνονται ερήμην του Ελληνικού λαού….το ίδιο έλεγε και ο κ. Σαμαράς μέχρι πριν ένα μήνα.Τώρα να μας εξηγήσει γιατί άλλαξε άποψη….

    • Due parole sull’indicatore in queste fasi laterali, anche quando i segnali non vanno in direzione sai quasi x certo che se c’è il pullback iniziale post_segnale almeno un ritocco ai livelli ai quali era scattato il segnale lo fa… come ha fatto negli ultimi due segnali. Non è poco a parer mio xchè anche quando non ci sono le “mitiche” proiezioni interne sai di doverti aspettare un contro_pullback che riporti l’indice almeno su quei livelli (oggi x es secondo test a 16700 bello preciso sui livelli del segnale)

    • It took a minute to register that you are the opposite side of the equator. We’re getting snow and freezing here, yet there you are… bbqing. I’m steeping in frozen jealousy.Odd.Congrats on the walker, though! I was so excited when mine decided to walk… now I wish she never had. Alas.

    • Tenho essa corrida na íntegra e este post me motivou a assistí-lo amanhã à noite.Essa ultrapassagem é incrível e deve ser vista quantas vezes forem necessárias pelos amantes do automobilismo. Não foi à toa que Jackie Stewart a classificou como a melhor ultrapassagem já vista nos últimos anos.

    • Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice practices and we are looking to exchange techniques with other folks, be sure to shoot me an e-mail if interested.

    • I’m trying to get help with my 12 year old girl she really needs help she lies talk back fights her sister talk back to me and her mom goes online to talk to guys older guys she lies and tell them she 20 years old when she only 12 I’m so worryed that something may happen to her if she does not get help can you please help she also take things in the house and lies sayin she didin take it

    • I don’t think anyone is suggesting a quasi-governmental institution like Fannie Mae or Freddy Mac, but rather a rapid nationalization or FDIC-like take over and then return the cleaned up banks back to the private sector. A very different animal from Fannie or Freddy.

    • Hi Dianne,Haha–I seem to be hearing that a lot with the 4am signifying hard work. Maybe that will scare people off! It’s like the military. This is becoming tougher and tougher, but I’m really glad I turned to you all for your advice because you brought up points I hadn’t considered.I logged your vote to the list.

    • â–º Leveto se demandait si Clémentine Autain avait été « entendue » :« Ce témoignage de femmes blessées et le verdict inattendu ont interpelé* l’opinion jusqu’à la classe politique dans les plus hautes sphères du pouvoir. Trois Ministres et non des moindres ont exprimé leur grande émotion. Chistiane Taubira Garde des Sceaux, Najat Vallaud-Belkacem, ministre des droits des femmes et Marisol Touraine , ministre de la santé, mais aussi elle aussi victime de viol. »* vous voyez bien…

    • Divs disappearing is fixed, tabs are fixed, and Aero Glass border is… almost fixed (still a pixel or so of undrawn border left… the patch probably accounts for user-set border padding now but not for title bar size…). Much better than the previous few releases, thanks! 😀

    • Dire que le vignoble de Quincy comptait il y a quelques années de nombreuses vignes à l’abandon . Il a fallu que Sancerre et Menetou Salon connaisse les succès pour que des vignerons fassent renaitre ces terres pour satisfaire une demande en hausse.

    • NO REBOUND 2008 MISERY 2008.GET WORRIED IF YOU HAVE TO SELL.WELL FINANCED BUYERS MAKE SURE U ARE COMPENSATED FOR YOUR TIME PATIENCE AND SACRIFICE BY GETTING A REALISTIC PRICE.TAKE “AT LEAST” 25% OFF OF 2004-2005 PHONEY PRICES ARTIFICIALLY INFLATED BY FOOLISH BUYERS AND EASY CREDIT SCHEMES.Also do not buy to much house you can’t afford.it ain’t worth it. Just ask the baghoders losing sleep everynight wondering which bill they will juggle this month or when the mtg readjusts upwards.WELCOME TO REALITYBOOOOOOOOOOOOOYAAAAAAAAAAAABob

    • Great – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

  1. Yap benar sekali. Saya juga waktu pindahan dari Jakarta mennuju Depok memakai jasa Go-Box karena ramam dan pelayanan maksimal

    • I’d come to set with you on this. Which is not sotnmhieg I usually do! I really like reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to speak my mind!

    • Distance yourself from the negatives. Even if it hurts a little at first, you will find that it helps overall. Self esteem is a symptom of your surroundings, and if you change them, (slowly) you will find that your bad feelings for yourself decrease in severity, and eventually die!

    • Apenas uma brincadeira. Também concordo, é uma festa, os blogueiros deveria ter levado na esportiva, afinal o cara já disse que não pegou senha de ninguém…. Evento como esse é pra acontecer isso mesmo. Quem não gostou, fique em casa da próxima vez.Grande abraço Raquel.

    • Hej DitteTak for en super fin blog – jeg bruger den rigtig meget. Jeg har lige et hurtigt spørgsmÃ¥l til en gammel opskrift. Det er chocolate-chick kagen, som jeg vil bage til min datters fødselsdag. Jeg vil høre, om man kan lave trøffelmassen dagen før, kagen skal spises. Kan det holde sig i køleskabet i sÃ¥ lang tid, og bliver det mon lige sÃ¥ godt?

    • Pues, por lo visto, este Nobel es de mentiritas cuando en esta misma semana se aprobó el mayor presupuesto militar del que haya habido registro en EU. Claro que al lado de las metidas de pata de Bush, este hombre parece una santa paloma aunque eso de premiar no por lo que se ha hecho, sino por lo que se supone que va a hacer me deja muy pero muy intranquila. Un fiasco!

    • 親しき仲にも礼儀あり。私には姉妹がいないせいか(男の兄弟ならいます)、かなりびっくりしました。姉妹と言っても、すでに別々に家庭を築き、お金のことも家庭の世話も、家族単位で営んでいるわけですよね。他人に頼んだらお金がかかるからスレヌシさんのところに連れてきているんでしょうけど、正直、、非常識!と思います。私だったらはっきり「迷惑」と言ってしまうと思いますが・・・言えないなら「病院で、切迫早産の傾向があると診断をされた。無理がたたっているので、なるべく体を休めるようにと言われているので、甥はもう預かれない。正直妊婦で自分の子もいるのに、たびたび甥の面倒を任されるの、結構負担だったよ。事前連絡もなく、迎えも遅れたり。こちらの都合も考えてほしかったな。」くらいはメールしたほうがいいと思いますよ。回数を決めたり、条件を付けることができるなら、それもいいと思いますが、このままだと産後もあてにされると思います。そういう人って、2人も3人も変わらないでしょ♪って思いますから・・・迷惑だったという事を、早めに言ってしまったほうがいいんじゃないかと思います。もしくは、お母様経由で叱っていただくとか、、(溝が深まりそうなタイプならやめたほうがいいかも)

    • Lo que quiera hacer es de su incumbencia mientras no perjudique a la actividad económica del empresario, dañando la imagen de su empresa.La verdad es que estamos hablando de trabajo, con las obligaciones que conlleva, no de que sea un religión o el único quehacer vital, argumentar eso sencillamente tan absurdo como desesperado.

    • omg, I told that Ty I wanted to do a waterfall shoot but he never took me!…and now that I see these pictures I want to go even more!!!!! Beautiful pictures Bao!!!! I am loving that first photo, maybe i’ll photoshop my face into there. lol

    • If you eat beef. I think you should try In and Out Burger.I think you should try some north indian food.Have you been to * Italian town? * pier 39 * Lombard Street * Palace of Fine Arts * Levi Store (superd) * Twin PeaksOr you can drive south to * Stanford Univ * Half moon bay * Gilroy (shopping)Don’t always go see nei nei lah. can?

    • How is it that silicone compression garments are good for burn victim scar treatment?In my field, I’ve been introduced to silicone gloves, sleeves, and other garments that are supposed to aid in healing for burn victims and reduce the appearance of scarring. I assume it is the supple nature of silicone having some kind of mechanical effect on the skin, but nobody has explained why or how this happens.

    • EEEuh c’est de l’Arial bold, t’as pas du assez roder l’helvetica… Et aussi tu dois avoir un age assez avancé parce qu’en fait ça cartonne du côté des jeunes. Ils se trouvent dans un design épuré à travers lequel on ne les prend plus des enfants.

    • Hi there,As our discussion this morning regarding a quote for my wedding day (22 February 2014),I was thinking a chrysler 300c limo and an additional sedan (as I have 6 Bridesmaids and eventually 6 groomsmen) For 4 hours – as recommended by Tony.And is the 22nd of Feb 2014 available?Thanks heapsCelina

    • Oh Shannon I love this post. My dream kitchen is very simple. I'd like it to be new. My kitchens have all been sort of old. I've made inexpensive changes but someday I would love to have the whole kit and caboodle. Something that's totally me. Who knows? Maybe someday…

    • Сообщите, пожалуйста, одесский адрес клиники, где выполняют операцию по лапарпоскопии желчного пузыря. Долго ли ждать и каковы приблизительные затраты? Заранее благодарен. Виктор

    • This has created frustrating comments on other news sites. Questions like “why does she need money to make a documentary” or “why does this need to exist”. The first is obvious, the second should be DOUBLY obvious after the vile attacks.

    • Pues no, a mi no me gusta ni una cosa ni la otra, no. Pero me apasionan, sobre todo el chocolate. Hace un tiempo que hice una receta del estilo a la que nos sugieres hoy tú; era de Chelo (Cogollos de Agua) y estaba tremendamente buena. Muy húmeda y contundente. Una delicia. Y como ésta tuya esté igual de buena, es ideal para pecar en la operación bikini, je je.¡Feliz semana!

    • i think this is a womans thing…its just part of our makeup until something forces us to slow down, to stop. I had my awakening end of sept also…although I'm not sure how i feel about how my awakening came to be. i continue to ask god,,,why such a serious illness did i have to get? couldnt you have picked something else for me,,something not so dismal? guess not!

    • SelahV,Good question about the “woe”. “There is therefore now no condemnation to those who are in Christ Jesus.” But, then again, I’m not sure that was the point Jesus was making here. In any case, I have seen plenty of believers who have played the role of “stumbling block” to unbelievers.I’m not quite sure what you mean by “one man’s ‘stumbling block’ is another man’s ‘building block’. Could you maybe give me an example?

    • same story everytime. A series ends and people are pissed.Grow up, this is the story. The writers made it. We are not qualified to tell them how the story should have ended. I actually am quite pleased with the ending. It was a peaceful end.Thanks!

    • jupiterscastle / Japanese made products last a very long time, they are of the highest quality, i have stuff made in the 80s that are still going strong that were made in japan. i have DVDs from 1996 (when they first came out) early DVDs were made in japan for the US market, and they are still the best quality ones I have.

    • husband is having affair with his real brothers wife?husband is having affair with his real brothers wife(bhabhi)? what should i do to beak their affair or what action i should take . i love my husband soo much. pls help me to solve this problem in breaking their relation. i want my husband to be only my.+

    • Mandy you are FREAKIN blowing my mind here girlie. You know I haven't been around in a while but I can be a snob like that!! So here I am drooling over all your creations. I am in LURVE not only with this Tilda but with your border punch. I have to scroll around your blog again and get the measurements to do this punch around the page thing correct! I always mess up!! I'm off to drool some more! Bye!

    • You actually make it appear so easy together with your presentation however I in finding this topic to be really one thing that I believe I would never understand. It sort of feels too complex and very vast for me. I’m having a look forward in your next submit, I

    • 1:la primera imagen por que es pintada trabajada y enocasiones creada por el pensamiento de quien lo hace2:por que la postura en la que se encuentra es de probocacion y no todas las personas saben observar el otro lado de las cosas siempre se fijan por la primera apariencia.3:por que para quien los pinta tiene un significado muy profundo por que les trae recuerdos y desean que los que lo observan piensen lo mismo;pero los morbosos lo miran con la primera impresion…katheryn monterroza:……11.6

    • “è una brava persona” o “è un tipo originale” o ancora “è uno di cui è meglio non fidarsi”, ma si dice, d’acchitto, “è un ingegnere”, “è un consulente”, “è un operaio” e così via.In altre parole, sono fatti miei.

    • Thank ‘god’ you’re getting back to your old smarmy self, I was starting to think that I might have wasted the last two years… I see the botox is still working its magic, good job douche bag.If I had to guess I would say that some girl invited you to the game with her to punish her father so he would realize how bad it ‘could’ be. After spending an evening around you he would be accepting of any guy she dated. Next time you need to charge for this service.

    • Good – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

    • So…when we say “feed” the starter, is it only adding flour and water in equal weights, or does the “feeding” include adding more cabbage.Also, does one mix the flower and water together prior to or after adding it to the starter vessel.Thanks.

    • terry2012 å¹´ 10 月 9 日游戏渠道:91幻想精灵 区服:闪耀平原 账号:terryli555 ID:61456 别的都做的很不错尤其是联盟战斗系统可以和自己的朋友一起组织团队唯一希望改进的就是野外组队的地图 就是希望能和联盟系统一样加入聊天系统 这样能让组队过图的朋友们更加的方便组上队伍不需要漫长无聊的等待 又能在第一时间来有效的安排队伍里的位置

    • sezgin diyor ki:selam radyonun gülü hacer cok güzel ÅŸarkılar paylaşıyorsun çok süpersin baÅŸarılarının devamını diler senden bir ÅŸarkı calmanı dilerim

    • I just finished reading your “my bucket has been kicked” and as usually happens when I’ve finished one of your vignettes, I caught myself smiling at my computer screen. You do good work.After reading this one, however, I felt just a tad concerned for you as in how do you make a surprise bungee jump? Four times.None of my business I know but might I suggest that maybe you should start drinking the better liquor.Anyway keep ‘m coming.The Signpilot

    • Everybody knows only short-sellers talk their own book.Longs are rock-ribbed Americans who have the boldness of vision to see through fraud and insolvency to load up on companies that will end up rewarding them by blasting their equity stake to zero.If an American throws himself on a grenade to save others, he is a hero.What does this make someone who buys bank stock?well done

    • より:Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a bit, but other than that, this is excellent blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

    • Fantomzeit – Dunkelheit oder Leere im frühen Mittelalter? » Heribert Illig auf Orange 94.0 sagte hierzu am 8. März 2009 um 23:02: […] oder Leere im frühen Mittelalter? Vorheriger/Nächster Beitrag « de.wikipedia.org: Heribert Illig | Home …

    • Yes, the opening of the castle roof, with its million dollar views of the harbor and Manhattan skyline, is going to be something special. I will let everyone know when it happens, which should be in about six weeks.

    • More the coverage lesser is the delivery hassle. That’s the core characteristic for the online gift delivery. The shopper gets the details of the location presence here, and hence can plan accordingly about gift sending. From

  2. baca pengalaman ceu orin teh meni seru wae. Termasuk pengalaman pindahan ini. Coba kalo dulu sudah ada jasa pindahan bandung Go-Box – tentunya gakbakalan ada cerita ini (meureun) hahaha

  3. moussolive Citation M’SILA28 a dit : "Je c’est pas pour vous, mai moi, j’ai bien l’impresion que la FFF a donné l’affiche du match a 21h a Nice, pour fair consoler Nice du match perdu contre Lyon" ben en fait sur le site de la ligue 1 orange il avaient déjà fait le programme TV avant OL-Nice alors je pense pas que c’etait pour les consoler LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published.