ASUS ROG Strix GL502VS, Notebook mumpuni buat gamers sejati

ASUS ROG Strix GL502VS, Notebook mumpuni buat gamers sejati – Apa sih yang diharapkan gamers ada di perangkat gamingnya? Dari hasil survey dan pengalaman sendiri, biasanya sih yang paling diharapkan itu perangkat anti lag dan grafis yang handal. Lag di sini bukan karena koneksi internet ya. Tapi karena low frame rate yang menyebabkan tampilan grafis game jadi patah-patah.

Duh, serius… yang begini itu menyebalkan. Menyerang musuh di Counter Strike ibarat melihat slide show yang setiap perpindahan framenya terlihat dengan jelas. Ini mau main game apa presentasi? Kalau mau presentasi, yang ada malah kita yang tertembak musuh duluan… 

Ini baru soal grafis, belum urusan performa yang stabil, prosesor yang tetap dingin meski digeber main game dan multitasking, kapasitas RAM yang besar, dan ruang penyimpanan pada perangkat. Nah, lho

Mengingat banyaknya fitur yang diperlukan, perangkat gaming yang mumpuni itu biasanya berbadan bongsor. Malah banyak gamers yang mengandalkan PC gaming dibanding notebook agar bisa bermain game favoritnya.

Ini tentu saja menghambat mobilitas, masa iya kemana-mana mau gendong PC? Repot juga kan kalau misalnya pindah dinas atau kuliah di luar kota dan harus bawa-bawa PC. Ongkos kirim mahal lho… Belum lagi kalau tempat kost-nya sempit hihi.

Tapi tenang, buat Masbro, Dekbro, Mbaksis, Deksis, Akang-akang, Teteh-teteh, Adik-adik yang hobby main game dan mencari notebook gaming berbadan ramping, melengkapi jajaran produk Asus khusus untuk para gamer, Republic of Gamers, Asus sudah meluncurkan Asus ROG Strix GL502VS nih.

Mau tau apa saja keunggulan Asus ROG Strix GL502VS? Yuk, simak satu per satu…

Performa gaming yang gahar

Asus ROG Strix GL502VS dibekali prosesor Intel Core i7-6700HQ (6M Cache, up to 3.50GHz). Prosesor Intel Core i7 atau yang akrab disebut Skylake ini merupakan generasi ke-6 dengan spesifikasi Clock Speed 4GHz dengan kapasitas cache mem hingga 8Mb, 8 core HyperThreading, dan teknologi 14 nanometer supersaving. Dengan spesifikasi seperti ini, prosesor Intel Core i7 memiliki keunggulan hemat daya dengan kemampuan monster.

ss-2016-09-20-at-5-32-18-pm

Ditemani  kartu grafis NVidia GeForce GTX 1070M 8G DDR 5, performa Asus ROG Gl 502VS menjadi semakin gahar.

Nah, buat yang sering gagal instal Windows di Asus ROG seri sebelumnya, Asus ROG GL502VS ini sudah dilengkapi dengan Windows 10 Home dengan berbagai keunggulan yang dimilikinya.

Chip Grafis Pascal

Melalui GL502VS, ASUS meningkatkan kembali performa kartu grafisnya melalui dukungan GTX1000 series, atau grafis yang dikenal dengan terknologi Nvidia Pascal. Sebagai informasi, grafis berbasis Pascal merupakan GPU pertama yang dibuat dengan 16 nanometer FinFET fabrication technology. Di dalamnya, terdapat 150 miliar transistor yang akan menghasilkan performa tertinggi namun di saat yang sama juga menawarkan efisiensi energi yang sangat baik untuk berbagai kebutuhan komputasi. Bahkan kekuatannya mampu mengalahkan Graphics Processing Unit (GPU) sebelumnya yakni GTX980 yang diperuntukkan bagi dekstop.

Badan Ramping, Desain Minimalis

Dilihat dari segi penampilan, Asus ROG Strix GL502VS seolah ingin menegaskan bahwa ini adalah notebook untuk gamer. Terlebih dengan adanya logo ROG dengan dua ornamen tambahan di kiri dan kanan.

gl502vs_black_-25

Sementara kalau dilihat ukurannya, ROG Strix GL502VS ini tidak seperti notebook gaming yang umumnya berbadan bongsor dan berat. Dengan ukuran layar 15.4 inchi, Asus ROG Strix GL502VS memiliki ketebalan hanya 2,3 cm dan berat sekitar 2,2 kg. Desain yang ramping dan minimalis ini membuat Asus ROG Strix GL502VS cukup mudah dibawa kemana-mana.

Perbandingan ketebalan ASUS ROG Strix GL502VS vs MacBook

Perbandingan ketebalan ASUS ROG Strix GL502VS vs MacBook (dokpri)

Asus ROG Strix GL502VS memiliki port yang lengkap,  3 x USB 3.0, 1 x USB 3.1 Type C yang menawarkan kecepatan transfer data hingga 20Gb per detik, 1 x HDMI, 1 x , Mini DisplayPort, RJ45 LAN, audio jack, dan SD card reader. Semua posisi port ini tidak mengganggu satu sama lain ketika digunakan secara bersamaan.

dscf3995

dscf3996

Keyboard nyaman untuk gaming maupun chatting 

Bagi para gamers, tombol WASD jadi semacam tombol andalan. Nah, karena ROG Strix GL502VS ini memang ditujukan untuk para gamer, tombol WASD di seri ASUS yang ini hadir dengan warna yang berbeda dibanding tombol lainnya.

img_20160920_154835

dscf3990

Asus ROG Strix GL502VS juga dilengkapi 30 keys anti-ghosting keyboard. Tahu sendiri kan kalau main game itu seringkali harus menekan beberapa kombinasi tombol, nah dengan fitur ini kita bisa memainkan game sambil menekan berbagai kombinasi tombol di keyboard sekaligus untuk menjalankan instruksi atau melakukan gerakan tertentu di dalam game tanpa masalah.

Salah satu kendala yang biasa dihadapi oleh notebook tipis dan ukurannya tidak terlalu lebar adalah jarak antar keyboard yang sempit dan kedalaman keyboard saat ditekan. Kalau kata orang Sunda mah padukdek hehe… dan seringkali membuat keyboard tidak nyaman digunakan. Bahkan saat mengetik pun bisa typo berkali-kali. Tapi Asus ROG Strix GL502VS memiliki keyboard chiclet gaming yang didesain secara khusus dengan “red-backlit scissor – switch keys”.

Chiclet Keyboard ini memiliki jarak lebih besar di antara tutsnya. Pada Asus ROG Strix GL502VS, desain ini memberikan Travel Distance sebesar 1.6 mm yang membuat keyboard nyaman digunakan, feedback yang diberikan oleh keyboard juga enak, jadi kita bisa mengetik dengan kecepatan tinggi tanpa takut typo.

Travel Distance ASUS ROG Strix GL502

Travel Distance ASUS ROG Strix GL502

img_20160920_154918

Sementara Touchpadnya sendiri cukup lebar dengan dua tombol di bagian bawah. Meski tidak ada tombol khusus yang berfungsi sebagai shortcut untuk menonaktifkan touchpad ketika bermain gamer, namun ada tombol shortcut untuk masuk ke ROG Gaming Center.

img_20160920_155032

Layar lebar, resolusi tinggi

Asus ROG Strix GL502VS memiliki layar  berukuran 15,6 inci dengan teknologi IPS yang mampu memberikan pandangan luas hingga 178 derajat. Dengan display yang dilapisi matte panel dan mempunyai resolusi Full HD dengan aspect ratio 16:9 yang telah mendukung G-Sync, berbagai game masa kini bisa dijalankan dengan mudah di Asus ROG GL502VS.

Tampilan Asus ROG GL502VS (dokpri)

Tampilan Asus ROG GL502VS (dokpri)


Ketajaman layar Asus ROG GL502VS ini tidak hanya memanjakan para gamers, tapi juga membantu pengguna yang memerlukan tampilan gambar dengan resolusi yang tinggi, seperti desainer grafis atau vlogger.

Sementara untuk sektor audio, ROG Strix GL502VS didukung Dual Array Microphone, Bang & Olufsen ICEpower with SonicMaster yang diklaim mampu memberikan pengalaman audio gaming yang maksimal.


Kapasitas Penyimpanan Besar

Performa gahar tanpa kapasitas penyimpanan yang besar sepertinya jadi sia-sia ya. Tapi tenang, untuk urusan storage, Asus ROG GL502VS memiliki media penyimpanan yang mencapai 1000 GB dengan harddisk berkecepatan 7200 rpm. Storage ini masih ditambah dengan SSD berukuran 256 GB yang menawarkan kecepatan read/write yang lebih tinggi.

Paduan ini membuat Asus ROG GL502VS mampu memberikan performa yang cepat sekaligus ruang yang sangat lega untuk menyimpan semua data.

Soal penanganan suhu panas, Asus ROG Strix GL502VS dilengkapi teknologi Hyper Cool duo-copper thermal solution yang diletakkan pada CPU dan GPU untukmenghasilkan pendinginan maksimal. Selain itu, ASUS juga menyertakan fitur IceCool Technology yang menjaga bagian notebook yang tersentuh telapak tangan tetap dingin.

Baterai 4-Cell, 4.120mAh

Asus ROG Strix GL502VS dibekali baterai 4-cell,  yang diklaim mampu memberikan daya hingga 6 jam ketika browsing di dunia maya. Sedangkan ketika digunakan untuk bermain game, Asus ROG Strix GL502VS mampu menyala hingga 3 jam.

Uji Performa ASUS ROG Strix GL502VS

Di bawah ini ada hasil uji performa ASUS ROG Strix GL502VS dengan berbagai benchmark

scr-game-doom crystaldiskmar-hdd crystaldiskmar-ssd si-softsandra pc-mark-test 3d-mark-fire-strike benchmark-cinebench-cpu benchmark-cinebench-opgl

Spesifikasi Lengkap

ss-2016-09-20-at-5-55-33-pm

Kesimpulan

Dari uji performa dan berbagai fitur yang ditawarkan oleh Asus ROG Strix GL502VS, terbukti bahwa notebook gaming tidak harus bongsor dan berat. Asus ROG GL502VL merupakan perangkat gaming yang portable, dengan desain yang ramping dan menawan, namun tetap menawarkan performa yang bisa diandalkan.

Bukan sekedar notebook gaming, ASUS ROG Strix GL502VS yang ditawarkan dengan harga Rp. 30.299.000,- ini juga investasi masa depan. Coba saja lihat, apa lagi yang mau ditambah dengan fitur-fitur lengkap seperti di atas?

oRiN

oRiN, emak 3 anak, bloggergoler.

127 Comments

  1. Waduuuh… Keren pisaaaan. Si Radit sama bapaknya pasti ngiler liat ini. Secara, laptop buat maen games di rumah udah payah. Heuheu… Sing kapeser ah!

  2. Aihhh mupengggg… sebagai emak gamer jadi kepengen. Jadi ini saingannya MSI
    So far aku main game lebih ke Desktop apalagi game yg genrenya FPS klo main di lepi gamer biasa gak kuat. Klo di PC yang sekarang semua speknya dimaksimalin dan bisa 3 layar mak. Biasa pengennya yang gede gede Lol

    • new york state health incuranse program fvrd home insurance quotes =-PP health insurance 71507 bankers life insurance 470469 home insurance rates 243 insurance auto auctions =-[[ insurance auto auctions 6874

    • December 14, 2012I like the priceless data you offer you as part of your content.I’ll bookmark your blog website and take a look at once more the following repeatedly.I am fairly positive I’ll gain knowledge of lots of latest stuff suitable here! Fine luck for that upcoming!

    • My apologies for misspeaking. Disorderly conduct is a misdemeanor as well, but not viewed as a violent offense by employers, therefore not needing to be reported by potential employees on a Caregiver Background check, for instance.Does Mona Eltahawy deserve to be labeled with a misdemeanor charge of violence? I say no. In fact, I say that is quite ridiculous.

    • I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

    • « voué au pilori »… et non pas « mettre » et encore moins « clouer »… symptomatique de l’amour de la langue… lapsus? ou inventivité (confusion) langagière? Je crois qu’il y a quelque confusion entre orthographe (lexicale, grammaticale), écriture (choix et sens des mots) et syntaxe (mise en forme), bien que plus d’un ait déjà cette question sur les lèvres: comment se peut-il qu’une personne qui trace des mots informes ait une pensée?

    • СтаніславЗа межами України – дивіться якою хочете мовою. А в нашій державі мова лиш одна офіційна – українська. Нею й мають обслуговуватись усі сфери суспільства. Тому не пишіть більше коментарі типу “Я хочу…”, “Ущимляете права…”. Існує закон, який все і регулює. І так дожилися, що закони порушують…

    • Guten TagIch versuche ICS auf das SGS zu kriegen. Funktioniert soweit alles gut, bis ich die zip-Datei auf der internen sd (mein Gerät hat keine externe sd) anwählen möchte. Das Gerät findet keine zip-Datei. Woran könnte das liegen?Besten Dank schon im Voraus!

    • to me. When he repeated himself I realised I had misheard him and was amused by something I essentially imagined. I told him “Wouldn’t it be cool if we just purposely misheard everything people said to us. We could enjoy the rest of our lives with our own dialogue.” I caught myself “Ummm that’s what a crazy person does”

    • I cannot agree with this more. I recently completed a certificate program to qualify as a drug and alcohol recovery counselor. The program included a 2-semester internship. My state (Connecticut) does not require a master’s degree for certification. BUT… every employer insists on an MSW, which they claim is required for insurance reimbursement. I love the work, I received especially strong feedback on my performance, and I cannot get a job. Does this make sense? Perhaps we need to reach out to insurance companies as well as certification bodies.

    • I find it hard to believe that with the years long shortage of health care workers, a nurse couldn’t find a job. And working at Red Lobster?? Sheesh. Nothing wrong with being a waitress/waiter, but people with vocational/technical training can usually do better.

    • I dunno – I’m not that bothered about the name change. I’ve got more important things to think about like where my next meal is coming from; how much debt I’m in; you know, the small, banal stuff.It’s strange that 370k people flocked to a charity so they don’t get ripped off by the private merchants who charge 1278% APR but now they don’t want to be seen as being a receipient of a charity – hmmm, I can’t really see the logic there!

    • the overall problem is unsolved for larger networks, and what's considered a correct answer for this problem would not be considered large enough for the solution in this case to be groundbreaking. I am actually working on this problem (more commonly called graph isomorphism). It isn't exactly "unsolved", in that you can solve it fairly fast for many large graphs (millions of vertices). But it would be difficult to implement an algorithm to solve it in a short period of time. It's sort of unfair though, in that being familiar with the problem will give you a huge advantage.

    • LPK hiro to cabang dibandung ada ngga ???saya kepingin dari dlu mengikuti magang jepang,saya skarang kerja disalah satu BUMN di Bandung sebagai operator mesin CNC…klo ada hubungi ke no..081395111240 atau ke email saya …terimakasih…

    • Kjempekoselig med benker i nabolaget!! der kan man sikkert kose seg med bÃ¥de kaffe og bloler og bli litt kjent med hverandre, smÃ¥barnforeldre og eldre…, men desverre blir det nok mindre og mindre ildsjeler som er primus motor for lsike sammenkomster.Fin fredag til deg Rune.

    • It is great…hi!,I like your writing so much! percentage we be in contact extra approximately your post on AOL? I need a specialist in this house to solve my problem. Maybe that is you! Looking forward to see you….

    • comentou em 11 de julho de 2012 às 14:43. Te amo ainda mais Jana!!! Normal girls é o que há! Afinal elas são maioria no Brasil… Elas ditam mto mais moda do que as ditas ‘it’… Elas comprar, elas que fazem a economia do país girar… Elas que saem loucas em promoções pra gastar seu suado $$.. Parabéns a todas as normais girls que exitem por ai… =D

    • That’s one reason why I diverted one of my domain to its old blogspot url because the latter has page rank and the the former doesn’t. Although I don’t like blogspot but it’s working for now as I am earning with its PR3. It is really hard to decipher Google’s criteria.

    • Ahahaha que de doux souvenirs……Et encore si vous arrivez à décrocher l’eldorado il vous faudra par la suite « fréquenter » une autre engeance démoniaque (mais niveau n+1) : le syndic de copropriété… (tadaaaaaa [bruit du tonnerre sur fond de tempête])Mouhahahaha(oui le coté obscur est puissant dans ma famille)Ps : ah ouais faut laisser son mail maintenant ….

    • I like everything about this new layout except two things.1) i hate how you have to click to see more info. its really annoying and needs to be taken off.2) the new video player sucks. i hate how it doesnt have the option to go back to the beginning and the option to make the video smaller.other than that, great job!

    • Just want to say thank you for always presenting your views so that us laymen can understand. I also want to say thank you for being a defense attorney and standing up for the rights of the accused. Guilty or not, Casey Anthony deserves a fair trial and I am so glad there are attorneys like you out there! I do believe Casey is guilty, but I believe the state must bear the burden of proof and the defense team must do everything in their power to defend her.

    • Thanks for your article on this blog site. From my personal experience, often times softening way up a photograph may possibly provide the photographer with a bit of an imaginative flare. Sometimes however, the soft blur isn’t what exactly you had planned and can frequently spoil a normally good picture, especially if you anticipate enlarging this.

    • Tienes razón, el factor sorpresa es lo más divertido del regalo. A mí ya no me sorprenden, siempre me preguntan qué quiero para acertar…Espero que tengas suerte con los Reyes Magos, ya nos contarás ;)Un besote

    • Many excellent points! Thanks for the post.Personally, I think bees are wild animals that man is foolishly attempting to domesticate. Giving them a home and stealing honey is one thing. Thinking we can successfully tame them is another. I’m in favor of letting bees re-queen themselves.

    • No caso do 2G é a mesma coisa, tela inteira.Procure por vidro de iPhone 2G e achará um monte de gente que vende e jura que dá para trocar.É fácil achar para comprar e videos de pessoas dizendo que trocam.

    • I believe that any accurate – or at least not wildly inaccurate - portrayal of hypnosis in the media is helpful in educating the public. The piece you show from 666 Park Avenue, although clearly an entertainment piece, certainly doesn’t show hypnosis in a bad light, so I like it.

    • One way of helping with plane weight..Would you mind if the chairs were helium, with a thin frame and a coating for comfort..Would you mind?No, helium is not flammable, its as flammable as air. You may be thinking of Hydrogen Gas.

    • 10216Sep75275fBryan Magana 577Hi Mike. You may have a problem with that, but you need not. Everyone draws a line somewhere. Even you. Many believe marriage should be between two committed adults (gay or straight). Polygamists draw the line further out, extending marriage to three (or more). Some cultures draw the line even further, marrying off their children. As a Christian, I draw the line closer in, believing marriage to be a covenant between one man and one woman.VN:F [1.9.20_1166](from 20 votes) 47

    • Drama ni memang best! – kata bini saya- saya tak tgok pun. huhu.sblom ni die tengok kat youtube, lepas takde kene remove oleh Astro terus die suruh langgan astro mustaka. (pandai astro buat duit, cite best sume kene langgan). pastu bini beli novel lagi.mcm2. hahah. Encik Din kongsi …

    • I have got 1 suggestion for your web page. It looks like at this time there are a number of cascading stylesheet problems while launching a number of webpages in google chrome and opera. It is operating okay in internet explorer. Possibly you can double check that.

    • Elsker bloggen din! Du tar nydelige bilder, av din nydelige heim :-)Eg skal pÃ¥ ferie til Ã…lesund i morgon, sÃ¥ dÃ¥ blir jo ein tur innom kremmerhuset obligatorisk ;)Har du nokre andre tips pÃ¥ butikkar/plassar eg bør besøke?Ha ein flott kveld vidare!Klem frÃ¥ Helene

    • The AC-130 is large (crew served weapons) and expensive (four large turbine engines) to fly. The Air Force has an institutional hatred of the air-to-mud mission. The best thing that the Marines did was to keep their fixed-wing aircraft. Armed helicopters were developed by the Army more because the Army needed some ability to support its own troops than because helicopters were a good idea. The best thing to do is give the Army back the CAS mission, fixed-wing aircraft and all.

    • You guys have accomplished a good bit in a month and some change. Loving the tree and the zig zags in the nursery. Can’t wait to see the entire completed project. Also, I see you’re doing a carpet too. Can you put up a tutorial for that?YUMMommy recently posted..

    • I personally believe that if Israel would attack Iran the US might even attack Israel. This could be,and is well within the realm of possibility. If the US would do this it would FINISH our country,and clearly expose the intended future of the US for ALL Americans to see. So it is easy to see what the supporters of Soetoro advocate…..including those who vote for him. He isn’t even a legally elected POTUS.

    • This was a seriously quite great submit. In theory I’d wish to create like this also – getting time and actual effort to make a fantastic piece of writing… but what can I say… I procrastinate alot and by no means appear to obtain some thing done.

    • Dustin, thanks a lot. This will be useful for me but I am curious…does JMX provide for monitoring and management of anything other than threads, pools, or basic JVM/OS stats? Specifically, I'm curious to see what hostnames/IP addresses are cached inside the JVM's name resolution cache. Is this possible?

    • The building is magnificent on its own, but a lousy place to look at art. You have a choice of two distances close, or far away. You cannot step back and find the optimal viewing distance for an individual work. And I cannot standing looking at art standing on a slope. For viewing art I give it an "F", so much for form follows function.

    • I bought one of those corn cutters and it lasted exactly the same amount of time … 6 – 8 ears! When I come across it again, I’ll buy the a cutter that uses a cordless drill to spin the corn and cut it off. It cost about $20 but it is EXTREMELY fast. I’m starting to think that the $20 is worth it. Good comment about the cost of corn in season and the amount of garden space used. Never thought about that before but it is a worthwhile consideration.

    • Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful information specially the last part I care for such info much. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and best of luck.

    • t’es où?tu fais le ramadan?tu préfères la Chorba ou la Harira?plus sérieusement je souhaiterai avoir ton avis sur la réelle chance de voir Rose-Bombons faire un GC calendaire pour 2011 ,débat relancé depuis sa brillante victoire à Cincin,peux-tu nous rédiger un article?merci. Dans l’attente d’une réponse de ta part je te prie de bien vouloir agrée mes sincères salutations  » Distinguées » on le met ou pas ?je sais jamais.Vive Roger Federer,Vive Peter Tosh et Vive André Lajoinie.

    • It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

    • Oh my Gosh, every time I watch her interviews I have an incredible feeling!! and I’m so thankful to the person who uploaded this vid, cause the old-new vids of Adele are like a PARA-PARA-PARADISE!!!!!!

    • I genuinely liked reading through your post!. Quality material. I might advise you to come up with blogposts even more often. By doing this, having this kind of a worthy website I think you will probably rank higher in the search engines.

    • ‘No we do not have a soul , we are a soul with a perishing body , but the soul lives forever either without a body and separated from our Creator or with a new imperishable body and with your Creator Jesus Lord of All and Christ too some

    • Angela, Me too! I love white and I have white accents all over the place with pillows, throws and I even have a small white love seat. But back to the door. You aren't the only one who has a child who put a hole in the door. Even one that large. Get some spackle and fill in that hole and then smooth it over and it will almost disappear. Paint on top, of course. My son gets frustrated with me with not fixing things properly but if I don't do it somehow, it never gets done by the people who actually KNOW how to do it. lOL

    • i was about to say thats part of her design, (swan with a broken wing or something to that effect) but i noticed the bandage is on her left ankle. the right ankle looks okay to me, although a lot of the shots are covered by her ribbon.

    • The Economy will be important, although the Unemployment number isn’t the best gauge, that would be the Underemployed number. But as any student of politics will tell you, there’s plenty of opportunity for events unforeseen to greatly influence the race. Could anyone have predicted how a Katrina would damage Bush? Or how “winning” the government shutdown war would help Clinton?I can’t get too excited about what will happen in November, 2012 when we haven’t even seen what the results of the 2010 election will yield.But by any measure, Obama LOST BIG in 2010′s elections. So just stop fighting the tape on that one.

    • para los que no sepan de que va: castle crashers es como los tipicos juegos “yo contra el barrio” pero con los famosos toques rpg, hay un monton de personajes a desbloquear, desbloqueas nuevas habilidades cuando subes de nivel y como los juegos de su genero es mejor jugarlo de 2 o mas personas, ya que asi se disfruta mas y almenos en la version dexbox se puede jugar de 4 personas.

    • Christmas…once that is over absolutely nothing at all. I try to be as positive as I can be around my kids, but even my son the other day asked almost crying, “How much longer till summer, I just want to go to the beach.”

    • Excellent video; love the explosion at 2:00 mark.I’d say the popper is a nurse judging by her Frosty the Snowman knit cuff scrub jacket.These people are definitely Midwesterners…. Google the term “garage sitting” and you’ll understand this uniquely Midwestern (Illinois, Wisconsin, Minnesota) phenomenon.

    • If they strip down the filler and keep a lean mean 11 joint thriller then tney’ll be on to a winner. ===================================================================== Kinda makes me wish NaS would go back to that format. It worked for Common as well.I like The Salvation. I think I actually like it more than that Power of Words mixtape… I will say that this joint is a solid 3.5 cigs, but just because of the production. That “Popularity” track is poop. Let’s be honest… some of those 9th Wonder beats would’ve been heatrocks on a Little Brother album.

    • Hej Emma, vil du ikke lave et update-indlæg pÃ¥ din hudplejerutine? Ved godt du har lavet et indlæg om Decleór før, men billedet virker ikke længere, og det kunne være lækkert at høre om du stadig bruger de samme produkter, og om de stadig virker lige sÃ¥ godt :)Lider nemlig selv af slem uren/akne hud, og har overvejet Decleór efter at have læst din succeshistorie 🙂

    • Great – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task.

    • Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is excellent blog. An excellent read. I will definitely be back.

    • I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be exactly what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content in your case? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on a number of the subjects you write regarding here. Again, awesome weblog!

    • Howdy, dein Artikel auf dieser Seite ist wirklich nett.Normalerweise lese ich nicht bis zum Ende, allerdigs war das ganz ehrlich mal ein interessanter Post.Erfrischend! Bin allerdings nur durch Zufall über Google auf deine Website aufmerksam geworden.Back to topic: existiert hierzu in der Zwischenzeit ein Update?Habe auf deiner Webseite gesucht, aber leider nichts finden können.Vielen Dank und so weitermachen!

    • Ska försöka se det programmet alltsÃ¥.Och tyvärr förvÃ¥nar det mig inte ett ögonblick att Ask inte vill debattera det här – precis som de flesta av vÃ¥rat toppskiktspolitiker vill hon bara tala om hur det är och sedan fÃ¥ beröm för detsamma frÃ¥n sina lakejer. Inte behöva rättfärdiga besluten inför en (frÃ¥n hennes synvinkel) okunnig pöbel.

    • I was wondering if you could create a window film for my bathroom based on my idea. I would like to have one 39.25 x 58.5 with a design of etched reeds at the bottom going up on both sides to have the upper middle of the glass clear.Linda

    • oufdelol je retrouverais le sourire si ont bat bordeaux ceux qui s enflamme hier ne doivent pas beaucoup connaitre le football lol c etait un match d entrainement sans trop d adversaire encore heureux qu on cartonne face a ce genre d equipe .je dis pas bravo je dis juste que le travail a ete fait rien de plus

    • It really seems like Ogg in general is just the bastard child of open source. For years people have tried to peddle Ogg Vorbis for music, and Ogg Theora for video. Guess the reality is that open standards like this can’t gain traction unless they have a heavyweight backer behind them to force the issue.

    • Pôxa, que lástima. Tudo tão lindo e agora neste estado…aff!Vejo que o Brasil e Portugal tem muita coisa em comum não é mesmo?Ficou muito legal, conciliar as fotos com um pouco da história…adorei!Sempre tive vontade de conhecer Portugal e agora estou tendo a oportunidade de conhecê-la através de seu blog. Obrigada.Tem selinho pra você lá na galeria de selos ok?Um beijinho meu querido!

    • HI,I AM MELTEMI HAVE BEEN WAITING FOR 4 WEEKS FOR MY ORDER,RECEIVED A TRACKING NO BUT IT IS NOT POSSIBLE TO TRACK IT.NOBODY ANSWERS MY CALLS (JUST THE ANSWERING MACHINE) OR E-MAILS.WHAT CAN I DO?BY THE WAY I LIVE IN ISTANBUL.

    • These are all beautiful! I love decorating my tree each year, especially as now I don’t live at home I can actually touch the tree! My boyfriend always laughs at me for obsessing over what colours can go on the tree and how I won’t buy decorations I like because they don’t fit with the rest of the tree. Really enjoyed these tips and ideas, although it will fuel my fascination/obsession! Thank you and Merry Christmas x

    • What a beautiful card love it the colouring is great and the colour combo. Thank you for joining us on the TIOT challenge, unfortunately we cannot consider it in our prize draw because it is linked to too many challenges. We only allow 5 including ours. Thank you for joining us and hope to see you in the next challenge. Hugz, Z

    • that’s obviously not the work of a child. Coloring-book age children don’t know the meaning of ‘a la’ anything or why people hate Mondays. I’m off to buy me a coloring book. The ones with ad-lubs and crosswords and connect the dots.

    • I’m with you. Listening to that, I thought this has to be Jeanine or some other parody. I refuse to go to her YouTube page on the off chance that it’s real, I don’t want to give her any more hits. If it’s all a big joke, someone let me know so I can go laugh at the Colbert-like satire.

    • Me encanta la globalización y que en todos los rincones del planeta podamos disfrutar de tradiciones de otras partes. ¡Qué bien que fomentas esa parte de mexicano de tu hijo! Saludos

    • Debbie Shreesha, go to your friends list and hover over their picture till drop-down pops up – hover over the ‘friends’ button and then ‘all lists’ – tick the ‘restricted’ option – they will then only see posts and photographs you make ‘public’ – hope that helps

Leave a Reply

Your email address will not be published.